.T.H.A vastgoedonderhoud

Over Ons: Uw Partner in Vastgoedonderhoud en Schilderwerk

Bij T.H.A. Vastgoedonderhoud Gaat het Verder dan Verf - We Bouwen aan Duurzame Relaties
Team van vakmensen in noord Holland en in de provincie Flevoland.
Wie zijn wij

Welkom bij T.H.A. Vastgoedonderhoud, uw betrouwbare partner voor een breed scala aan onderhouds- en renovatiediensten. Met meer dan 8,5 jaar ervaring in de branche hebben wij een reputatie opgebouwd die staat voor kwaliteit, professionaliteit en klanttevredenheid.

Onze diensten
Van schilder- en spuitwerk tot renovatie van historische gebouwen, en van houtwerk en beglazing tot energiezuinige raamoplossingen, wij bieden een veelzijdige reeks diensten aan. Onze toegewijde en ervaren specialisten staan voor u klaar om uw vastgoed naar een hoger niveau te tillen.

Onze missie
Onze missie is om uw ruimtes te transformeren met kleurrijk vakmanschap en innovatieve oplossingen. Wij streven ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen door kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid in alles wat we doen.
Waarom Kiezen Voor T.H.A. Vastgoedonderhoud?

 • Betrouwbaarheid: We houden ons aan onze beloften en zorgen voor transparantie in onze communicatie.
 • Kwaliteit: Met onze geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen garanderen we duurzame resultaten.
 • Klantgericht: Uw tevredenheid is onze prioriteit. Wij luisteren naar uw wensen en passen onze diensten dienovereenkomstig aan.

Bij T.H.A. Vastgoedonderhoud streven we ernaar om een relatie op te bouwen die verder gaat dan een eenmalig project. We willen uw betrouwbare partner zijn voor al uw vastgoedonderhoudsbehoeften, nu en in de toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en maak deel uit van onze groeiende familie van tevreden klanten.

Ontmoet de mannen achter T.H.A
 • Thierry Henrich
  Eigenaar
  Thierry is de oprichter van T.H.A. Vastgoedonderhoud. Hij startte dit bedrijf 8,5 jaar geleden in Hoorn en heeft het uitgebouwd tot een netwerk van specialisten in de vastgoedonderhoudbranche.
 • Quinten Henrich
  Director/uitvoerder
  Quinten is de mede-oprichter die er op een later moment bij is gekomen. Door zijn harde werk en toewijding was het mogelijk om T.H.A. te laten groeien, waardoor hij nu de functie van projectdirecteur heeft gekregen. Hij is verantwoordelijk voor de projecten die onder zijn verantwoordelijkheid vallen.
Kijk naar onze diensten
Van origine zijn we een schilder- en spuitwerkbedrijf, maar door de jaren heen zijn er meer diensten bijgekomen. Ondertussen zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden en hebben we een toegewijd team om aan al uw behoeften te voldoen:
Wij bieden professioneel binnenschilderwerk dat je interieur tot leven brengt. Kies ons voor hoogwaardige afwerking en duurzame resultaten.
Onze latex spuitwerkdienst biedt een onberispelijke en efficiënte afwerking voor jouw muren en plafonds. Met moderne technieken en de juiste ervaring zorgen we voor een glad en duurzaam resultaat. Kies ons voor deze naadloze afwerking die je ruimte transformeert.
Ons buitenschilderwerk beschermt en verfraait jouw gebouw. Met onze ervaring en aandacht voor detail ben je verzekerd van een prachtige uitstraling.
Vraag nu een offerte aan
Wij werken hard om onze klanten blij te maken.
Door te versturen accepteer je het privacybeleid.