.T.H.A vastgoedonderhoud

T.H.A. Vastgoedonderhoud: Uw Dak, Onze Zorg

Van Hogedruk tot Softwash: Wij Maken Uw Dak Duurzaam Schoon
Duurzame dakreiniging in Flevoland met biologische middelenen Noord Holland.
Dak laten reinigen

Dak reiniging
Het schoonmaken van daken, vooral dakpannen, is een belangrijke taak die regelmatig moet worden uitgevoerd om hun levensduur te verlengen en de esthetiek van je eigendom te behouden. Er zijn voornamelijk twee methoden voor het reinigen van dakpannen: hogedrukreiniging en softwash. Beide technieken hebben hun eigen voordelen en nadelen.

Softwash-voordelen
1. Zacht voor oppervlakken: Softwash maakt gebruik van lage druk, waardoor de kans op beschadiging van dakpannen aanzienlijk wordt verkleind. Dit is vooral gunstig voor oudere daken of dakpannen die al enige slijtage vertonen.

2. Effectieve dieptereiniging: Softwash omvat het gebruik van biologisch afbreekbare chemicaliën die diep in het oppervlak van de dakpannen kunnen doordringen om algen, mos en schimmels te verwijderen.

3. Lange termijn oplossing: Omdat softwash de wortels van het organisch materiaal (zoals mos, algen, etc.) doodt, voorkomt het dat ze snel terugkomen, wat resulteert in een langduriger schoon.

Softwash-nadelen
1. Chemisch gebruik: Hoewel de chemicaliën gebruikt in softwashing biologisch afbreekbaar zijn, kan het nog steeds enige zorg vereisen om te zorgen voor correcte omgang en afvoer.

2. Duurt langer: In vergelijking met hogedrukreiniging, kan softwash wat langer duren omdat het reinigingsmiddel tijd nodig heeft om in te werken.

Hogedrukreiniging voordelen
1. Snelle resultaten: Hogedrukreiniging kan snel vuil en aanslag verwijderen, waardoor direct zichtbare resultaten worden bereikt.

2. Geen chemicaliën: Deze methode maakt meestal alleen gebruik van water, wat betekent dat er geen zorgen hoeven te zijn over chemicaliën of hun afvoer.

Hogedrukreiniging nadelen
1. Potentiële schade: De hoge druk kan mogelijk schade aanrichten aan dakpannen, vooral als ze al wat ouder of broos zijn. Water kan ook onder de dakpannen worden geduwd, wat lekkages kan veroorzaken.

2. Kortere termijn oplossing: Hoewel hogedrukreiniging snel resultaat oplevert, kan het zijn dat het organisch materiaal sneller terugkeert, omdat de methode voornamelijk het oppervlak reinigt en niet noodzakelijk de wortels van het organisch materiaal doodt.

Bij T.H.A. Vastgoedonderhoud, begrijpen we dat elk dak uniek is. Afhankelijk van de toestand en het type van je dakpannen, zullen we de meest geschikte methode aanbevelen om ervoor te zorgen dat je dak effectief en veilig wordt gereinigd. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consultatie of offerte.
Waarom ons voor de reiniging van de dakpannen
 • 1
  Dakreiniging
  We hebben jarenlange ervaring in het vak en hebben talloze dakreinigingsprojecten succesvol afgerond. Onze getrainde professionals kennen de ins en outs van zowel softwash- als hogedrukreiniging, en ze weten precies welke methode het beste is voor jouw dak.
 • 2
  Veiligheid
  Dakreiniging kan gevaarlijk zijn voor onervaren personen. Ons team is volledig opgeleid in veilige werkmethoden en gebruikt passende veiligheidsuitrusting. Zo kunnen wij een hoogwaardige service bieden zonder onnodige risico's.
 • 3
  Duurzaamheid
  We maken gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen bij de softwash-methode. Bovendien streven we ernaar om de levensduur van je dak te verlengen door grondige, zorgvuldige reiniging, waardoor de noodzaak voor vervanging of reparatie wordt verminderd.
 • 4
  Efficiëntie
  We begrijpen dat je tijd waardevol is. Daarom werken we efficiënt om ervoor te zorgen dat je dak zo snel mogelijk wordt gereinigd, zonder concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.
 • 5
  Tevredenheidsgarantie
  Jouw tevredenheid is onze prioriteit. We staan achter de kwaliteit van ons werk en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met onze dienstverlening.
Vraag nu direct een offerte aan.
Kijk naar onze andere diensten
Van origine zijn we een schilder- en spuitwerkbedrijf, maar door de jaren heen zijn er meer diensten bijgekomen. Ondertussen zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden en hebben we een toegewijd team om aan al uw behoeften te voldoen:
Laat uw gevel stralen! Onze professionele gevelreiniging service verwijdert moeiteloos vuil, mos en aanslag. Verleng de levensduur van uw vastgoed en behoud de uitstraling.
Onze latex spuitwerkdienst biedt een onberispelijke en efficiënte afwerking voor jouw muren en plafonds. Met moderne technieken en de juiste ervaring zorgen we voor een glad en duurzaam resultaat. Kies ons voor deze naadloze afwerking die je ruimte transformeert.
Ons buitenschilderwerk beschermt en verfraait jouw gebouw. Met onze ervaring en aandacht voor detail ben je verzekerd van een prachtige uitstraling.
Contacteer ons
Thierry Henrich
Oprichter en Eigenaar

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud


Contact:

contact@tha-diensten.nl

085 060 1982


Hoofdlocatie:

Kieftentuin 1

1689 LH Zwaag


Provincies:

Flevoland

Noord-Holland


Bedrijfsinformatie:

KVK: 64907333

BTW: NL002202775B55