.T.H.A vastgoedonderhoud

Jouw Expert in Veilige en Effectieve Softwash Reiniging

Refurbish je Vastgoed: Een Slimme Investering voor een Duurzame Toekomst.
Gevelreiniging Noord Holland en Flevoland
Gevel softwashen
Hoogwaardige zorg: reiniging & onderhoud van daken, gevels en meer

Bij T.H.A. Vastgoedonderhoud begrijpen we dat ieder project uniek is, en daarom bieden we zowel softwash- als hogedrukreiniging aan om aan je specifieke behoeften te voldoen. Echter, we raden vaak softwash aan als de meest effectieve en veilige manier om je eigendom te reinigen en te onderhouden. Hier zijn enkele van de toepassingen van softwash in onze dienstverlening:

1. Dakreiniging: Daken kunnen bijzonder vatbaar zijn voor de groei van algen, mossen en lichenen door hun constante blootstelling aan de elementen. Hoewel we ook hogedrukreiniging bieden, raden we over het algemeen softwash aan voor daken. Softwash maakt gebruik van lage druk en biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen om deze ongewenste groei veilig en effectief te verwijderen zonder de dakbedekking te beschadigen.

2. Gevelreiniging: Gebouwen zijn voortdurend blootgesteld aan vervuilende stoffen, zoals algen, schimmel en luchtvervuiling. Deze kunnen de gevel bederven en uiteindelijk de bouwmaterialen aantasten. Onze softwash-service is ideaal voor het verwijderen van deze aanslag zonder het oppervlak te beschadigen.

3. Houten oppervlakken: Of het nu gaat om houten dekken, hekken of tuinmeubilair, onze softwash-service is perfect voor hout. Softwash elimineert effectief schimmel- en algenaanslag, voorkomt vroegtijdige slijtage en behoudt de natuurlijke schoonheid van het hout.

4. Betonnen en stenen oppervlakken: Van betonnen paden en opritten tot stenen terrassen, softwash kan veilig worden gebruikt om vuil, olievlekken en biologische groei te verwijderen. Het zachte reinigingsproces reinigt zonder te eroderen of de integriteit van het oppervlak te compromitteren.

5. Dakkapellen en dakgoten: Deze onderdelen van je eigendom kunnen ook profiteren van onze softwash-service. De zachte maar grondige reiniging helpt niet alleen de levensduur van dakkapellen en dakgoten te verlengen, maar draagt ook bij aan het behoud van de algehele esthetiek van je pand.

6. Zonnepanelen: Onze softwash-service is ook effectief voor het reinigen van zonnepanelen. Het verwijdert opgehoopt vuil en stof, verbetert de efficiëntie van de panelen en verlengt hun levensduur.

T.H.A. Vastgoedonderhoud gaat verder dan alleen reinigen; we zorgen ervoor dat de integriteit van je eigendom wordt behouden terwijl we het er op zijn best uit laten zien. Hoewel hogedrukreiniging effectief kan zijn voor bepaalde toepassingen, raden we meestal softwash aan om te zorgen voor een grondige, veilige en duurzame reiniging. Ons team van experts zal met je samenwerken om de beste oplossing te bepalen die aan je specifieke behoeften en budget voldoet.
Waarom ons voor uw reiniging werkzaamheden
 • 1
  Deskundigheid in verschillende diensten
  Of het nu gaat om zonnepaneel-, gevel-, of dakgootreiniging, ons team is gespecialiseerd in diverse reinigingsdiensten. Wij hebben de juiste kennis en ervaring om te zorgen voor een effectieve en efficiënte reiniging, aangepast aan elk uniek oppervlak en elke unieke situatie.
 • 2
  Gebruik van de juiste apparatuur en producten
  Voor elke dienst die wij aanbieden, zoals plafondreiniging en bouwopruiming, gebruiken wij de modernste apparatuur en milieuvriendelijke producten. Dit zorgt voor een diepgaande reiniging zonder schade aan het oppervlak of het milieu.
 • 3
  Op maat gemaakte aanpak
  We begrijpen dat elke reinigingsbehoefte uniek is. Onze post-renovatie schoonmaak en algemene schoonmaak/reiniging zijn flexibel en op maat gemaakt, afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget.Wij bieden een persoonlijke benadering, begrijpen uw specifieke behoeften en stellen een op maat gemaakte offerte op om aan uw eisen te voldoen.
 • 4
  Garantie op kwaliteit en tevredenheid
  Onze diensten, van zonnepaneelreiniging tot gevelreiniging, worden ondersteund door een kwaliteitsgarantie. Wij zetten ons in voor jouw volledige tevredenheid, en we stoppen niet voordat je 100% tevreden bent met het resultaat.
 • 5
  Persoonlijke klantenservice
  We geloven in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten. Vanaf het eerste contact tot aan de voltooiing van de diensten zoals dakgootreiniging of gevelreiniging, je kunt rekenen op persoonlijke en responsieve klantenservice.
Vraag nu direct een offerte aan voor uw reinigingswerk
Bij T.H.A. Vastgoedonderhoud begrijpen we dat elk reinigings- en onderhoudsproject uniek is. Daarom willen we graag meer weten over jouw specifieke wensen en behoeften, zodat we een op maat gemaakte offerte voor je kunnen opstellen. Of het nu gaat om dakreiniging, gevelreiniging of zonnepaneelreiniging, ons team staat voor je klaar om je pand er weer op zijn best uit te laten zien.
Kijk naar onze andere diensten
Van origine zijn we een schilder- en spuitwerkbedrijf, maar door de jaren heen zijn er meer diensten bijgekomen. Ondertussen zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden en hebben we een toegewijd team om aan al uw behoeften te voldoen:
Onze latex spuitwerkdienst biedt een onberispelijke en efficiënte afwerking voor jouw muren en plafonds. Met moderne technieken en de juiste ervaring zorgen we voor een glad en duurzaam resultaat. Kies ons voor deze naadloze afwerking die je ruimte transformeert.
Wij bieden professioneel binnenschilderwerk dat je interieur tot leven brengt. Kies ons voor hoogwaardige afwerking en duurzame resultaten.
Ons buitenschilderwerk beschermt en verfraait jouw gebouw. Met onze ervaring en aandacht voor detail ben je verzekerd van een prachtige uitstraling.
ophoogde dakgoten reinigen leeghalen,
waterschade ontstaan door volle dakgoten
wat kan er gebeuren als ik me dakgoten niet leeghaal?
dakgoten zitten vol Noord-Holland
dakgoten laten schoonmaken door een vakbekwame onderhoudsbedrijf In Flevoland
dakgoten laten leeghalen in Noord-Holland
dakgoten reinigen Noord Holland
Professionele dakgootreiniging in Almere
Snelle en betrouwbare dakgootreiniging Flevoland
Professionele dakgootreiniging Noord Holland
Dakgootreiniging in Hoorn en omgeving, voorkom overstromingen en schade
Professionele dakgootreiniging in Almere en omgeving, uw tevredenheid is onze prioriteit
Dakgoten verstopt? Wij lossen het op in Hoorn en omgeving
Snelle en betrouwbare dakgootreiniging in Almere en omgeving, kwaliteitsservice
energieopbrengst. Zonnepaneelreiniging Noord Holland
Wij reinigen uw zonnepanelen in NoordHolland
Wij reinigen uw zonnepanelen in Flevoland
Wij reinigen uw zonnepanelen in Noord Holland
Zorg voor een optimale werking van uw zonnepanelen met onze reinigingsservice in Hoorn en omgeving
Wij reinigen uw zonnepanelen in Almere en omgeving Haarlem
reinigingsservice in Almere en omgeving
reinigingsservice in Purmerend en omgeving
reinigingsservice in Amsterdam en omgeving
reinigingsservice in Hoorn en omgeving
Meer energie uit uw zonnepanelen met onze reiniging in Almere en omgeving, kwaliteit en betrouwbaarheid
Zonnepaneelreiniging in Hoorn en omgeving, efficiënte service voor meer energieopbrengst.
Wij reinigen uw zonnepanelen in Almere en omgeving, professionaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand
Zorg voor een optimale werking van uw zonnepanelen met onze reinigingsservice in Hoorn en omgeving
soft wax, dakpannen schoonmaken Noord Holland
gevel laten reinigen
ik wil me tuin laten reinigen in de provincie Flevoland
dakpannen reinigen in Hoorn
Contacteer ons
Thierry Henrich
Oprichter en Eigenaar

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud


Contact:

contact@tha-diensten.nl

085 060 1982


Hoofdlocatie:

Kieftentuin 1

1689 LH Zwaag


Provincies:

Flevoland

Noord-Holland


Bedrijfsinformatie:

KVK: 64907333

BTW: NL002202775B55