.T.H.A vastgoedonderhoud
T.H.A SCHILDERSBEDRIJF HOORN
Vakmanschap voor al uw schilder, spuit- en overige werkzaamheden in Hoorn en omgeving.

Vraag nu direct een prijs indicatie aan.
Meestal binnen een uur nemen we contact met u op.
niet verplicht
niet verplicht
Door te versturen accepteer je het privacybeleid.
Uw lokale schildersbedrijf in Hoorn met een reputatie van vakmanschap!
Uw lokale schildersbedrijf in Hoorn
Met trots stellen we ons voor als uw vertrouwde schilder in Hoorn. Ons schildersbedrijf, T.H.A Schilderwerk, heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd op het gebied van uitmuntendheid en vakmanschap. Als inwoner van Hoorn begrijpen we de specifieke schilderbehoeften van deze regio als geen ander.
We erkennen de uniekheid van elk project, of het nu gaat om het interieur van een woonhuis of het exterieur van een zakelijk pand. En daarom, als een toonaangevend schildersbedrijf in Hoorn, benaderen we elk schilderwerk met dezelfde toewijding en aandacht voor detail.
Waarom kiezen voor T.H.A Schilderwerk in Hoorn en omgeving?
 • Lokale kennis: Dankzij onze diepe wortels in Hoorn en omliggende gebieden, zijn we vertrouwd met de unieke uitdagingen van schilderwerk in deze regio.
 • Breed scala aan diensten: Wij bieden alles, van interieur tot exterieur schilderwerk en nog veel meer.
 • Ervaring telt: Onze jarenlange ervaring garandeert consistent superieur schilderwerk.
 • Regionale dekking: Naast Hoorn bedienen we diverse regio's in Noord-Holland.
Onze Diensten:
 • Binnenschilderwerk: Een verfrissend nieuw uiterlijk voor het interieur van uw huis of bedrijfspand.
 • Buitenschilderwerk: Bescherm en verfraai de buitenkant van uw pand met ons kwalitatieve afwerking.
 • Onderhoudswerk: Regelmatig onderhoud om de levensduur van uw schilderwerk te verlengen.
 • Advies en Overleg: Professionele tips en gebruik van de beste materialen.
Wij geloven dat een tevreden klant het beste visitekaartje is. Daarom streven we in elke opdracht naar uitmuntendheid. Van het eerste contact en overleg tot de uiteindelijke aflevering van het project, uw tevredenheid is onze topprioriteit.
Benieuwd naar wat T.H.A Schilderwerk voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op en ontdek waarom zoveel klanten in Hoorn en omgeving ons als hun vertrouwde schildersbedrijf kiezen!

Introductie video T.H.A vastgoedonderhoud
Onze diensten
Maak kennis met de diensten van T.H.A-diensten schilder Hoorn.
Oorspronkelijk begonnen als een traditioneel schilder- en spuitwerkbedrijf, hebben we onze expertise in de loop der jaren uitgebreid.
Nu biedt ons schildersbedrijf een breed scala aan gespecialiseerde diensten.
Met een toegewijd en professioneel team staan we klaar om aan al uw wensen in Hoorn en omgeving te voldoen.
 • Schilderwerk in Hoorn en omgeving
  Binnenschilderwerk Hoorn: In Hoorn staat ons schildersbedrijf bekend om zijn uitstekende binnenschilderwerk. Als je een verandering in je interieur wenst die zowel levendig als duurzaam is, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team van professionele schilders zorgt voor een hoogwaardige afwerking die generaties lang meegaat.
  Buitenschilderwerk Hoorn: Met de wisselende weersomstandigheden in Hoorn en omgeving, is het essentieel dat je buitenruimte de juiste bescherming krijgt. Ons schildersbedrijf zorgt niet alleen voor bescherming, maar ook voor een verbluffende esthetiek. Met onze aandacht voor detail krijgt jouw gebouw de prachtige uitstraling die het verdient.
  Hoorn schilderwerk binnen en buitenshuis: Ongeacht of het een binnen- of buitenproject betreft, T.H.A Schilderwerk is de schilderspecialist die je in Hoorn en omgeving nodig hebt. Onze geïntegreerde aanpak zorgt voor tijdbesparing en een onberispelijk eindresultaat.
  Latex spuitwerk door schilder Hoorn: Op zoek naar een vlekkeloze afwerking voor je muren en plafonds in Hoorn? Onze latex spuitwerkdienst transformeert je ruimte met moderne technieken en jarenlange ervaring. Ga voor een naadloze afwerking die indruk maakt.

 • Houtwerk en beglazing in Hoorn en omgeving:
  Houtrot reparaties (Houtsanering) door Schilder Hoorn: Houtrot in Hoorn? Geen zorgen! Ons schildersbedrijf biedt efficiënte houtsanering aan om de levensduur van jouw houten constructies te verlengen. Dankzij onze deskundige aanpak ben je verzekerd van topresultaten.
  Schildersbedrijf Hoorn voor beglazingskit: Voor het nauwkeurig vervangen of plaatsen van beglazingskit kun je rekenen op de expertise van onze schilders in Hoorn. We zorgen voor een perfecte afwerking die bijdraagt aan betere isolatie voor jouw woning.
  Neuslatten diensten in Hoorn: In Hoorn en omgeving staat ons schildersbedrijf ook klaar voor het vervangen of plaatsen van neuslatten. Met onze precieze aanpak verhogen we de duurzaamheid en schoonheid van jouw kozijnen.
  Dubbelglas en energiezuinige beglazing door Schilder Hoorn: Wil je energie besparen in Hoorn? Kies dan voor ons schildersbedrijf. Wij installeren dubbelglas en energiezuinige beglazing met een hoge mate van vakmanschap. Deze dienst verhoogt niet alleen het comfort in je huis, maar zorgt ook voor een aanzienlijke besparing op energiekosten, terwijl we tegelijkertijd de esthetiek van jouw woning versterken.
 • Afwerking en decoratie in Hoorn en omgeving:
  Behangen door schilder Hoorn: Laat jouw ruimtes transformeren met stijlvol behangwerk door ons schildersbedrijf in Hoorn. Onze combinatie van creativiteit en vakmanschap maakt het verschil in elke kamer.
  Wand- en plafondafwerking in Hoorn: Op zoek naar hoogwaardige wand- en plafondafwerking in Hoorn? Kies voor ons schildersbedrijf Hoorn. Wij verfraaien jouw ruimtes met een uitzonderlijke afwerking.
  Stucwerkzaamheden door schildersbedrijf Hoorn: Voor stucwerk van topkwaliteit ben je bij ons schildersbedrijf in Hoorn aan het juiste adres. Met diverse texturen en afwerkingen voldoen we aan al jouw wensen.
  Glasvezelbehang plaatsen met schilder Hoorn: Wil je een moderne uitstraling in Hoorn? Ons schildersbedrijf is gespecialiseerd in het plaatsen van glasvezelbehang. Onze vakmanschap en stijl garanderen een strak resultaat.
  Latex spuitwerk in Hoorn: Voor een onberispelijke afwerking van muren en plafonds in Hoorn, ga je voor onze latex spuitwerkdienst. Dankzij moderne technieken en ervaring leveren we keer op keer een naadloos, duurzaam en glad resultaat.
 • Overige diensten in Hoorn en omgeving:
  Renovatie en restauratie in Hoorn: Heeft u een historisch gebouw in Hoorn of omgeving dat restauratie nodig heeft? Onze expertise in het renoveren en restaureren van dergelijke panden behoudt niet alleen hun charme, maar verhoogt ook hun waarde. Kies voor Schilderwerk Hoorn om de pracht van uw erfgoed te behouden.
  Opruim- en afvalverwijdering: Heeft u na schilderwerkzaamheden of renovaties opruim- en afvalverwijderingsdiensten nodig in Hoorn? We bieden een milieuvriendelijke aanpak voor opruimen en afvalverwerking, wat ons de verstandige keuze maakt voor zowel uw woning als het milieu.
  Airco installatie in Hoorn: Voelt uw woning of kantoor te warm tijdens de zomermaanden? Bij Schildersbedrijf Hoorn installeren we energiezuinige airco-systemen met vakmanschap, afgestemd op uw specifieke behoeften.
Wij geven garantie op onze diensten!
Wilt u meer weten over onze garantie, klik dan op meer info!
Hoe gaan we te werk
Dit proces verzekert dat we nauw met u samenwerken en ons richten op uw tevredenheid van begin tot eind.
1
Contact & Advies
We nemen zo snel mogelijk contact met u op na een aanvraag om uw wensen te begrijpen en een passend advies te geven.
2
Kostenindicatie & Offerte
We maken een kostenindicatie, en indien deze geaccepteerd wordt, stellen we een gedetailleerde offerte op.
3
Werkwijze & Planning
Na goedkeuring van de offerte, informeren we u over wat er nu gaat gebeuren en hoe we te werk zullen gaan.
4
Contact & Inplanning
We leggen contact om de werkzaamheden in te plannen volgens uw beschikbaarheid.
5
Werk opstarten
We beginnen met de werkzaamheden volgens de afgesproken planning en met oog voor kwaliteit.
6
Controle & Oplevering
Na afronding doen we een nalooprondje om te zorgen dat alles naar wens is afgerond en opgeleverd.
7
Facturatie
We stellen de factuur op en versturen deze, waarbij we zorgen voor een duidelijke en transparante communicatie
8
Klanttevredenheid
We sturen een e-mail om te verifiëren of u tevreden bent met het geleverde product of de dienst en staan open voor eventuele feedback.
Contacteer ons
Thierry Henrich
Oprichter en Eigenaar

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud


Contact:

contact@tha-diensten.nl

085 060 1982


Hoofdlocatie:

Kieftentuin 1

1689 LH Zwaag


Provincies:

Flevoland

Noord-Holland


Bedrijfsinformatie:

KVK: 64907333

BTW: NL002202775B55

Merken waar wij mee werken.
Vraag nu direct een offerte aan.
Wij gebruiken cookies op deze website.