.T.H.A vastgoedonderhoud

Complete Onderhouds- en Hersteldiensten voor uw VvE

Samen zorgen voor duurzaam en comfortabel wonen
Over THA-Diensten
Bij THA-Diensten zijn we gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide onderhouds- en hersteldiensten voor Verenigingen van Eigenaren (VvE's). Ons team van ervaren vakmensen zorgt ervoor dat uw vastgoed in topconditie blijft, met minimale overlast voor bewoners en gebruikers. Wij bieden oplossingen op maat, afgestemd op de specifieke behoeften van uw VvE, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het onderhoud en beheer van uw pand
Waarom ons
 • Uitgebreide Ervaring
  Met jarenlange ervaring in professioneel vastgoedonderhoud en renovatie, weten wij precies wat nodig is om uw pand in topconditie te houden.
 • Complete Onderhoudsdiensten:
  Van binnen- en buitenschilderwerk tot houtwerk, beglazing en dak- en zonnepanelenreiniging. Wij bieden een totaalpakket aan onderhoudsdiensten, waardoor u voor al uw onderhoudsbehoeften bij één betrouwbare partner terecht kunt.
 • Garantie op Ons Werk:
  Wij staan volledig achter de kwaliteit van ons werk en bieden garantie op al onze diensten. Dit geeft u zekerheid en vertrouwen in de duurzaamheid van de uitgevoerde werkzaamheden.
 • Omgevingsonderhoud:
  Wij verzorgen ook professionele groenvoorziening en straatreiniging, wat bijdraagt aan een schone en aantrekkelijke omgeving rondom uw pand.
 • Snelle Afhandeling
  Onze diensten worden snel en efficiënt uitgevoerd, zonder dat u maanden of weken hoeft te wachten. Dit minimaliseert de overlast voor bewoners en zorgt ervoor dat uw pand altijd goed onderhouden blijft.
 • Proactieve Inspecties
  Regelmatige controles helpen om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en aan te pakken, waardoor grote reparaties en onverwachte kosten worden voorkomen.
 • Preventief Onderhoud:
  Door regelmatig onderhoud te plegen, voorkomen wij grote problemen en bespaart u op lange termijn kosten. Onze preventieve aanpak zorgt ervoor dat uw vastgoed in optimale staat blijft.
 • Verduurzaming:
  Wij bieden advies en uitvoering van verduurzamingsprojecten zoals isolatie en installatie van energiezuinige ramen en apparaten. Dit helpt u om energie te besparen en de ecologische voetafdruk van uw pand te verkleinen.
 • Flexibiliteit:
  Wij zijn zeer flexibel inzetbaar op korte termijn en zorgen voor professionele opleveringen en protocollen. Dit betekent dat wij snel kunnen reageren op uw behoeften en de werkzaamheden met minimale verstoring uitvoeren.
 • Transparante Communicatie:
  Wij bieden maximale transparantie naar bewoners met werkbonnen waarin staat wat er gedaan is, hoe het gedaan is, en door wie het gedaan is. Dit zorgt voor helderheid en vertrouwen bij alle betrokkenen.
Onze Diensten
"THA-Diensten: Uw Partner in Duurzaam Vastgoedonderhoud"
Wij begrijpen dat elk pand uniek is en daarom bieden we een breed scala aan diensten om aan al uw onderhoudsbehoeften te voldoen. Of het nu gaat om schilderwerk, houtwerk, beglazing, of groenvoorziening, wij hebben de expertise en ervaring om elk project tot een succesvol einde te brengen. Onze focus ligt op preventief onderhoud en verduurzaming, wat bijdraagt aan de waarde en duurzaamheid van uw of het vastgoed.
Onze Werkzaamheden
 • Binnen- en Buitenschilderwerk:
  Voor een duurzame en esthetische afwerking van uw pand. Wij zorgen ervoor dat de levensduur van het schilderwerk wordt verlengd en de uitstraling van uw gebouw wordt verbeterd.

 • Houtwerk:
  Regelmatig onderhoud en tijdige vervanging van houtwerk voorkomt verdere schade en verhoogt de isolatiewaarde van uw pand.
 • Dakreiniging en Dakgoot Reiniging:
  Het reinigen van daken en dakgoten voorkomt verstoppingen en waterschade. Essentiële preventieve zorg voor de integriteit van uw gebouw.

 • Zonnepanelenreiniging:
  Regelmatig onderhoud van zonnepanelen zorgt voor optimale efficiëntie en verlengt de levensduur van uw zonnepanelen.

 • Groenvoorziening:
  Onderhoud van groene ruimtes zoals tuinen en parken rondom uw vastgoed. Dit verhoogt de leefbaarheid en aantrekkelijkheid van uw omgeving.

 • Renovatie en Herstelwerkzaamheden:
  Van kleine reparaties tot grote renovaties, wij zorgen ervoor dat uw pand altijd in optimale staat verkeert.

 • Installatiediensten:
  Onderhoud en installatie van elektrische en loodgieterssystemen, evenals huishoudelijke apparaten.

 • Glaszetten:
  Professionele installatie van ramen en glazen oppervlakken, wat bijdraagt aan betere isolatie en energiebesparing.

 • Onderhoud van Gemeenschappelijke Ruimtes:
  Schoonmaak en onderhoud van gangen, entrees en andere gemeenschappelijke ruimtes zorgen voor een representatieve en prettige leefomgeving.

 • Veiligheidsinspecties:
  Regelmatige controles en onderhoud van veiligheidsinstallaties zoals brandalarmen en noodverlichting zijn cruciaal voor de veiligheid van uw bewoners.

 • Afvalbeheer:
  Efficiënt beheer en verwijdering van afvalstoffen zorgt voor een schone en hygiënische omgeving.
 • Wintervoorbereiding:
  Inspectie en onderhoud van verwarmingssystemen, isolatie van leidingen en sneeuwruimdiensten zorgen ervoor dat uw pand goed is voorbereid op de winter.
 • Schoorsteenvegen:
  Regelmatig vegen van schoorstenen voorkomt brandgevaar en zorgt voor een goede trek en efficiëntie van uw verwarmingssysteem.
 • Verlichting Onderhoud:
  Vervanging en reparatie van binnen- en buitenverlichting zorgt voor een veilige en goed verlichte omgeving.
 • Ongediertebestrijding:
  Preventie en bestrijding van ongedierte in en rondom het pand zorgen voor een gezonde en hygiënische leefomgeving.
Neem contact met ons op
Flexibele Onderhoudsopties voor uw VvE
Wij bieden de mogelijkheid om te werken met onderhoudscontracten of op basis van facturen, afhankelijk van uw voorkeur. Onze professionele diensten zorgen voor maximale transparantie, zodat alle bewoners precies weten wat er gedaan is.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om te bespreken hoe wij uw VvE kunnen ondersteunen. Neem contact met ons op via een van de onderstaande contactgegevens.

T.H.A vastgoedonderhoud & herstel


Contact:

contact@tha-diensten.nl

085 060 1982


Hoofdlocatie:

Kieftentuin 1

1689 LH Zwaag


Provincies:

Flevoland

Noord-Holland


Bedrijfsinformatie:

KVK: 64907333

BTW: NL002202775B55