Werkwijze

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor binnen- en buitenschilderwerk, totaaloplossingen voor houtrot, schadegevallen of andere onderhoudswerkzaamheden in en om het huis? Dan is T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud een uitstekende optie. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte benadering en uitstekende vakkennis. Wij zorgen dat u jarenlang plezier zult hebben van ons werk.

Hoe gaat T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud te werk?

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is een initiatief van Thierry Henrich dat in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een netwerk van ervaren schilders. U kunt bij ons rekenen op uitstekend vakmanschap. We maken weloverwogen keuzes met betrekking tot onze werkwijze, het gebruik van materialen, de technieken die we hanteren en uiteraard de voorbereiding van de werkzaamheden. Dit doen we om onze hoge kwaliteitsnormen waar te kunnen maken. De zorgvuldigheid in het uitvoeren van onze opdrachten is duidelijk te zien in onze volledige werkwijze. 

Laat u terugbellen

Voer uw nummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op .

De Werkwijze van T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud 

Op onze website vindt u zeer veel informatie over ons bedrijf, over onze passie in het schildersvak en veel praktische informatie over de werkzaamheden die wij u kunnen leveren. Met deze informatie kunt u alvast een beeld vormen over ons bedrijf.

Op het moment dat u op basis van deze informatie vragen of interesse heeft in persoonlijk advies, kunt u ons uiteraard altijd vrijblijvend benaderen. Dit kan zowel telefonisch (via nummer: 06 - 300 750 13), via email (contact@tha-diensten.nl) of via het contactformulier op onze website. Mocht u ons niet direct te pakken krijgen, nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uiteraard zijn wij in de gelegenheid om bij u ter plaatse te komen om de situatie te bekijken. Wij zullen dan uitgebreid de tijd voor u vrij maken om uw wensen met u door te nemen en u te voorzien van een maatwerkadvies met betrekking tot het uitkiezen van de kleuren, verftechnieken, voorbereidende werkzaamheden, het gebruik van materialen en andere zaken die hierbij van belang zijn. Vanzelfsprekend kunnen we u ook voorzien van een geheel vrijblijvende offerte voor uw schilderwerk.  

Vraag hier uw offerte aan 

Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en kunnen u uiteraard voorzien van een geheel vrijblijvende offerte.

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud

contact@tha-diensten.nl
0630075013
Whatsapp

Kieftentuin 1
1689 LH Zwaag
Gemeente Hoorn   

KVK:64907333
BTW:NL002202775B55

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van het schilderwerk is een belangrijke factor in de uitstraling van een ruimte. Daarnaast vormt het binnenschilderwerk een beschermende waarde van de woning. Het is dus zeker belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. Zoekt u een Vakkundige schilder uit Hoorn om het binnenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Buitenschilderwerk

Het schilderen van de buitenboel is een klus waar veel bij komt kijken om een optimaal resultaat te krijgen. Veel mensen laten deze klus dan ook graag aan een gespecialiseerd bedrijf over. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om het buitenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt graag met deze klus. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Spuitwerk

Wilt u uw wanden of plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Dan is het zeker aan te raden om het latex spuiten te overwegen. Dit is een snelle en voordelige verf methode waarmee een streeploos resultaat kan worden gerealiseerd. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om wanden en plafonds laten spuiten? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij zijn een netwerk van ervaren vakmensen op dit gebied.