.T.H.A vastgoedonderhoud

Het vastgoed weer verhuurbaar of verkoopbaar maken

Bij THA Vastgoedonderhoud bereiden we uw pand voor op een verkoop of verhuur. Door te focussen op essentiële verbeteringen zonder overbodige uitgaven, is uw pand in no-time klaar voor nieuwe bewoners. Wilt u meer weten over onze efficiënte aanpak? Of zin in een kopje koffie om de mogelijkheden te bespreken?
Een neutraal ingerichte ruimte laat meer ruimte voor de verbeelding van potentiële nieuwe bewoners.
THA vastgoedonderhoud: Efficiënte voorbereiding op verkoop of verhuur

Als u van plan bent uw vastgoed te verkopen of verhuren, begrijpen we dat u wellicht niet te veel wilt investeren in renovaties, vooral als de nieuwe bewoners waarschijnlijk hun eigen aanpassingen zullen doen. THA Vastgoedonderhoud biedt een efficiënte en kostenbesparende oplossing om uw vastgoed aantrekkelijk te maken voor de volgende bewoners zonder onnodige uitgaven.

Onze benadering:
 1. Basis onderhoud: We richten ons op essentiële herstellingen die het comfort en de functionaliteit van het vastgoed verzekeren.
 2. Neutrale afwerking: Een eenvoudige, neutrale afwerking maakt het voor potentiële kopers of huurders gemakkelijker om zich het pand als hun eigen plek voor te stellen.
 3. Kostenbewust advies: We adviseren u welke renovaties werkelijk waarde toevoegen en welke overbodig zijn, gezien de kans dat nieuwe bewoners wijzigingen zullen aanbrengen.

Onze diensten:
 1. Essentiële reparaties: We zorgen dat alle basisvoorzieningen functioneren en dat er geen zichtbare schade is.
 2. Eenvoudig schilderwerk: Een frisse, neutrale laag verf kan het vastgoed een opgefrist gevoel geven zonder overbodige kosten.
 3. Algemene schoonmaak: Een schoon pand is altijd aantrekkelijker. We zorgen dat alles netjes en klaar is voor bezichtigingen.
 4. Tuinonderhoud: Een eenvoudige opknapbeurt van de buitenruimte kan een wereld van verschil maken voor de eerste indruk.
Het Proces:
 1. Inspectie: We evalueren wat echt nodig is en waar kosten kunnen worden bespaard.
 2. Offerte: U ontvangt een duidelijke offerte die rekening houdt met een kostenbesparende aanpak.
 3. Uitvoering: Na goedkeuring voeren we de werkzaamheden efficiënt en tijdig uit.
 4. Oplevering: Een laatste controle om te verzekeren dat het pand klaar is voor verkoop of verhuur.
We begrijpen dat u het beste rendement op uw investering wilt zonder onnodige kosten. THA Vastgoedonderhoud is uw partner in deze aanpak. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de eerste stap naar een succesvolle verkoop of verhuur!

Contacteer ons
Thierry Henrich
Oprichter en Eigenaar

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud


Contact:

contact@tha-diensten.nl

085 060 1982


Hoofdlocatie:

Kieftentuin 1

1689 LH Zwaag



Bedrijfsinformatie:

KVK: 64907333

BTW: NL002202775B55