.T.H.A vastgoedonderhoud
T.H.A VASTGOED
ONDERHOUD
Vakmanschap voor al uw schilder, spuit- en onderhouds werkzaamheden.

Vraag hier een offerte aan

Vraag nu direct een prijsindicatie aan.
Meestal binnen een uur nemen we contact met u op.
niet verplicht
niet verplicht
Door te versturen accepteer je het privacybeleid.
Welkom bij THA Vastgoedonderhoud, uw specialist in schilder-, Spuit- en onderhoudswerkzaamheden. Met meer dan 8 jaar ervaring in Noord-Holland, en nu ook in Almere en omgeving, bieden we snelle en betrouwbare service. Ons toegewijde team staat voor u klaar, of het nu gaat om een omvangrijk project of een kleine aanpassing. Bij THA Vastgoedonderhoud zetten we ons in voor kwaliteit en klanttevredenheid. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ervaar zelf de kwaliteit en professionaliteit die ons onderscheidt. Kies voor THA Vastgoedonderhoud, waar kwaliteit hand in hand gaat met betrouwbaarheid.

Neem Contact Op:
Interesse? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze diensten. Kies voor kwaliteit, kies voor THA Vastgoedonderhoud: 085 060 1982
Onze Onderhouds diensten
Maak kennis met onze diensten. Van origine zijn we een schilder- en spuitwerkbedrijf, maar door de jaren heen zijn er ook wat extra diensten bijgekomen. Ondertussen zijn we gespecialiseerd in een breed scala aan werkzaamheden en hebben we een toegewijd team om aan al uw behoeften te voldoen:
Reiniging en Onderhoud:
 • Zonnepaneelreiniging: Wij zorgen dat jouw zonnepanelen efficiënt blijven werken met onze reinigingsservice. Meer energieopbrengst met onze hulp.
 • Gevelreiniging: Onze gevelreiniging brengt de glans terug aan jouw gebouw. Met de juiste apparatuur en expertise zorgen wij voor een brandschoon resultaat.
 • Dakgootreiniging: Dakgoten verstopt? Wij bieden professionele dakgootreiniging om overstromingen en schade te voorkomen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.
 • Plafondreiniging en -onderhoud: Wij bieden uitgebreide plafondreiniging en -onderhoud voor een frisse en gezonde leefomgeving.
 • Bouwopruiming: Na de bouw zorgen wij voor een perfecte opruiming. Onze service is snel, grondig en betrouwbaar.
 • Tuinonderhoud: Met ervaren hoveniers in ons netwerk verzorgen wij al uw tuinonderhoudswerkzaamheden. U kunt op ons rekenen voor een verzorgde buitenruimte.
 • Schoonmaak/reiniging werkzaamheden: Onze algemene schoonmaakdiensten zijn flexibel en efficiënt, afgestemd op jouw behoeften.
Energie- en Raamoplossingen:

 • Raam: Voor alle raamoplossingen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden installatie, vervanging en onderhoud met een focus op kwaliteit en energie-efficiëntie.
 • Energiezuinige raaminstallatie: Bespaar energie met onze energiezuinige raaminstallatie. Onze vakmensen helpen je de juiste keuze te maken.
 • Thermostaat & Huisautomatisering: Regel en monitor je huiscomfort op afstand met onze slimme thermostaten en huisautomatiseringssystemen. Efficiënt, gemakkelijk en energiebesparend.
 • Raamisolatiefilms: Bied extra isolatie voor ramen zonder deze volledig te vervangen.
Overige Diensten:
 • Renovatie en restauratie van historische gebouwen: Onze expertise in het renoveren en restaureren van historische gebouwen behoudt de charme en verhoogt de waarde. Jouw erfgoed is veilig bij ons.
 • Opruim- en afvalverwijdering: Wij bieden verantwoorde opruiming en afvalverwerking. Onze milieuvriendelijke aanpak maakt ons de verstandige keuze.
 • Plaatsen van airco: Op zoek naar koelcomfort? Wij installeren airco-systemen met vakmanschap. Onze oplossingen zijn energiezuinig en afgestemd op jouw behoeften.
 • Geluidsisolatie: Verminder het geluid van buitenaf en verbeter het wooncomfort.
 • Ontruimingsdiensten: Help mensen hun ruimtes op te ruimen, ideaal voor na verhuizingen.
Contacteer ons
Thierry Henrich
Oprichter en Eigenaar

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud


Contact:

contact@tha-diensten.nl

085 060 1982


Hoofdlocatie:

Kieftentuin 1

1689 LH Zwaag


Provincies:

Flevoland

Noord-Holland


Bedrijfsinformatie:

KVK: 64907333

BTW: NL002202775B55

Wij gebruiken cookies op deze website.