blogs

Schilder klus in Hoorn

Hoe T.H.A Schilderwerk en Vastgoedonderhoud Deze Klant in Hoorn Tevreden Stelde

Bij T.H.A Schilderwerk en Vastgoedonderhoud locatie Hoorn, een toonaangevend schildersbedrijf in Hoorn, geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. Het verhaal van deze klus in Hoorn illustreert deze toewijding perfect.

De Aanvraag vanuit Hoorn

De klant, een bekende van ons schildersbedrijf in Hoorn voor meer dan 15 jaar, had de wens om zijn garagedeur en buitendeur in een opvallende rode tint te schilderen. Hij had zijn kleur al zorgvuldig gekozen, waardoor het proces naadloos verliep.

Voorbereiding door dé Schilder in Hoorn

Een goede voorbereiding is de sleutel tot perfect schilderwerk. Met dit in gedachten hebben we allereerst het oppervlak grondig gereinigd. Vervolgens schuurden we het oppervlak met diverse korrels voor een optimaal eindresultaat. Als primer kozen we voor Sigma Amarol, een keuze die vaak wordt gemaakt door ervaren schilders in Hoorn en omgeving.

De Uitvoering

Met de S2U Allure Gloss van Sigma hebben we een perfecte afwerking bereikt. We startten met de kozijnen, waarbij een specifieke volgorde werd gehanteerd om het beste resultaat te bereiken. De deur werd zo geschilderd dat deze dezelfde avond nog kon sluiten. De garagedeur had wat extra aandacht nodig vanwege kieren, maar met onze expertise was dit geen probleem.

Meer dan Alleen een Schildersbedrijf in Hoorn

Hoewel veel van onze klussen zich in Hoorn bevinden, beperkt ons werkgebied zich niet tot deze regio. T.H.A Schilderwerk en Vastgoedonderhoud is trots op het leveren van topkwaliteit schilderwerk in heel Noord-Holland en Flevoland.

Klantfeedback

Als je op zoek bent naar kwalitatief schilderwerk in Hoorn of elders in Noord-Holland en Flevoland, ben je bij T.H.A Schilderwerk en Vastgoedonderhoud locatie Hoorn aan het juiste adres!