blogs

Vernieuwing en frisheid: Ons schilderwerk bij GGD locaties in Hoorn

Hallo allemaal! We hebben een spannend verhaal voor jullie over een project dat we onlangs hebben voltooid. We zijn ontzettend blij om te kunnen delen dat we twee belangrijke GGD-locaties in Hoorn een nieuwe en frisse uitstraling hebben gegeven door middel van een mooie verflaag. Lees verder om te ontdekken hoe we dit hebben aangepakt en hoe het heeft bijgedragen aan een verbeterde uitstraling en het onderhoud van deze locaties.

Gezondheidscentrum Hoorn centrum: Het begin van ons avontuur

Onze reis begon bij het gezondheidscentrum in Hoorn Centrum. Hier hebben we met zorg en aandacht een speciale aanpak gebruikt om een lambriseringseffect te creëren. Een lambrisering is eigenlijk een soort verhoogde rand aan de muur. Wat we hebben gedaan, is tape op een bepaalde hoogte aangebracht en dit gebied vervolgens voorzien van een nieuwe, frisse verflaag. Een lambrisering van verf, als het ware! En alsof dat nog niet genoeg was, hebben we een handige techniek toegepast: we hebben verf gebruikt die je eenvoudig kunt schoonmaken. Hierbij hebben we de speciale Sigmapearl Clean-verf gebruikt. Als er dus iets vies wordt, kun je het snel weer schoonmaken met een speciale spray genaamd Sigma Cleaner.

Gezondheidscentrum Kersenboogerd: Vervolg van onze klus

Daarna zijn we doorgegaan naar het gezondheidscentrum in Hoorn Kersenboogerd. Hier hebben we dezelfde speciale aanpak gevolgd: een lambrisering van verf aangebracht. Deze creatieve techniek zorgt voor een bijzonder fraaie uitstraling. En uiteraard hebben we verf gebruikt die gemakkelijk schoon te maken is. Ook hier hebben we de betrouwbare Sigmapearl Clean-verf gebruikt. Zo blijft alles er altijd netjes uitzien, zelfs als er per ongeluk vlekken op komen. En dankzij de handige Sigma Cleaner-spray is het schoonmaken een fluitje van een cent.

Ons doel: Slim en prachtig

Bij T.H.A Vastgoed onderhoud houden we niet alleen van schilderen, maar ook van slimme oplossingen. We willen gebouwen niet alleen mooier maken, maar ook praktischer. Het schilderwerk bij de GGD-locaties is een perfect voorbeeld van onze aanpak. We begrijpen dat deze locaties drukbezocht zijn en goed onderhouden moeten worden. Daarom hebben we verf gebruikt die gemakkelijk schoon te maken is, zoals de betrouwbare Sigmapearl Clean-verf in combinatie met de Sigma Cleaner-spray, zodat alles er altijd piekfijn uitziet.

Samen werken aan betere ruimtes

Bij T.H.A Vastgoed onderhoud zijn we er trots op om mee te werken aan het verfraaien van plekken. Of het nu gaat om gezondheidscentra, kantoren, of woningen, we helpen graag. Het schilderwerk bij de GGD-locaties laat zien hoe we dit doen. Als jij ook wilt dat jouw ruimte er stralend uitziet en eenvoudig schoon te houden is, staan we voor je klaar.

Lijkt dat je wat? Neem dan snel contact met ons op en ontdek hoe we jouw plek kunnen laten stralen!