Spuitwerk

Wilt u uw wanden of plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Dan is het zeker aan te raden om het latex spuiten te overwegen. Dit is een snelle en voordelige schilder methode waarmee een streeploos resultaat kan worden gerealiseerd. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om wanden en plafonds laten spuiten? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij zijn een netwerk van ervaren vakmensen op dit gebied. 

Vakkundig bedrijf om wanden en plafonds te laten spuiten

Steeds meer mensen kiezen voor het latex spuiten. Het is een toepassing waarmee de verf door middel van een spuittechniek op een oppervlakte wordt aangebracht, zonder dat er een kwast of een roller wordt gebruikt. Het spuiten van wanden en plafonds is een moderne manier van het sauzen. Het is dan ook een methode die vooral in nieuwbouwprojecten wordt toegepast, maar waar ook voor gekozen kan worden bij onderhoud of renovatie. Er kan gekozen worden voor het spuiten van wanden en plafonds bij zowel het binnen- als het buitenschilderwerk.

Voordelen van spuitwerk

Deze moderne toepassing biedt talloze voordelen ten opzichte van het aanbrengen van de verf met een kwast of roller. Het belangrijkste voordeel is dat dit een snelle toepassing is. Het spuiten is een methode die vele malen sneller gaat dan het aanbrengen van de verf met een kwast of roller. Uiteraard heeft dit een positief effect op de kosten die aan deze methode verbonden zitten. Spuitwerk is dan ook een voordelige optie.

Een ander groot voordeel is het zichtbare resultaat van het spuitwerk. Een wand of plafond die op de juiste manier gespoten is zal een strakke, egale uitstraling hebben. Er zal géén baan of aanzet te zien zijn. Tot slot is het goed te weten dat het spuiten bijna op iedere ondergrond toepasbaar is zoals stucwerk, gipsplaten, stenen, spachtelputz of behang.  

Waarom kiezen voor spuitwerk buiten? 

Als u kiest om de buitenmuren en gevels te laten spuiten, zorgt u er niet alleen voor dat deze toepassingen een nette uitstraling krijgen, maar ook weer voorzien worden van een beschermende en isolerende laag. Dit is dus een uitstekende keuze als de buitenmuren en gevels poreus zijn geworden door de invloeden van het weer. Het is een keuze waar u jarenlang plezier van zult hebben en zorgt voor het waardebehoud van uw pand. Uiteraard is een juiste voorbereiding op deze werkzaamheden essentieel, maar ook die zorg nemen wij vanzelfsprekend van u over.  

Latex spuiten

Bij het spuiten van de muren en plafonds wordt vrijwel automatisch uitgegaan van latex. Dit komt omdat in de meeste gevallen wordt gekozen voor latex spuiten. U kunt echter kiezen voor het gebruik van zowel lakken als voor verven op waterbasis. Wij hebben hiervoor de juiste verf spuiten voor u beschikbaar. Wij kiezen bewust voor het airless latex spuiten. Het verfspuiten zonder lucht heeft als grote voordeel dat de latex verf op een fijne manier op de wand gespoten wordt, met een zeer egaal resultaat in vergelijk met het gebruik van een verfspuit met een compressor.

Hoe wij onze kwaliteit kunnen waarborgen

We denken graag met u mee wat de beste oplossingen voor u zijn omdat we veel waarde hechten aan de kwaliteit van het werk dat wij afleveren. Hiervoor komen we graag bij u op locatie kijken om u te adviseren en u te voorzien van een maatwerk offerte. Dit is zeker van toepassingen in geval van bijvoorbeeld het herstellen en verwijderen van nicotine aanslag, waterschade, roetschade of rookschade. Deze klussen vragen immers een specialistische aanpak.

Ook de materialen waarmee we werken zijn van een uitstekende kwaliteit. We selecteren onze verf op basis van functionaliteit en uitstraling. We werken uiteraard met mens- en milieuvriendelijke producten.  

Vakkundig bedrijf in Hoorn om wanden en plafonds te laten spuiten

Als u een vakkundig bedrijf zoekt om wanden en plafonds te laten spuiten kunt u dus prima bij T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud terecht. Wij bieden vakwerk tegen een eerlijke prijsstelling. Wij zijn gevestigd in Zwaag, een plaats in de gemeente Hoorn, maar nemen opdrachten (voor zowel particuliere als professionele klanten) aan in de gehele provincie Noord-Holland.

We hebben het gehele proces in eigen beheer en kunnen hierdoor op de meest efficiënte wijze te werk gaan. Alle werkzaamheden, van de voorbereidingen tot en met de afwerking, zullen in een zo kort mogelijk tijdsbestek worden uitgevoerd. Daarnaast zullen we er alles aan doen om de eventuele overlast tot het minimum te beperken. Uiteraard wordt de ruimte op een keurige nette wijze aan u opgeleverd zodat de gespoten en plafonds de enige sporen zijn van ons bezoek. Gedurende de werkzaamheden kunt u altijd bij ons terecht voor eventuele vragen.

Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen met betrekking tot het spuiten van wanden en plafonds? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en kunnen u uiteraard voorzien van een geheel vrijblijvende offerte.  

Vakkundige schilder uit Hoorn om het binnenschilderwerk uit te laten voeren

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is gevestigd in het Noord-Hollandse Zwaag (gemeente Hoorn), maar we nemen opdrachten door de gehele provincie aan. We zijn beschikbaar om het binnenschilderwerk uit te voeren voor zowel particuliere als professionele opdrachtgevers. U kunt ons benaderen voor maatwerkoplossingen in onderhoud, renovatie of nieuwbouwprojecten.

Heeft u interesse om af te stemmen wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact ons op om voor een vrijblijvend persoonlijk advies of een offerte. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder.  

Laat u terugbellen

Voer uw nummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op .

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van het schilderwerk is een belangrijke factor in de uitstraling van een ruimte. Daarnaast vormt het binnenschilderwerk een beschermende waarde van de woning. Het is dus zeker belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. Zoekt u een Vakkundige schilder uit Hoorn om het binnenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Buitenschilderwerk

Het schilderen van de buitenboel is een klus waar veel bij komt kijken om een optimaal resultaat te krijgen. Veel mensen laten deze klus dan ook graag aan een gespecialiseerd bedrijf over. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om het buitenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt graag met deze klus. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.


Werkwijze

Bent u op zoek naar een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor binnen- en buitenschilderwerk, totaaloplossingen voor houtrot, schadegevallen of andere onderhoudswerkzaamheden in en om het huis? Dan is T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud uit Zwaag (gemeente Hoorn) een uitstekende optie. Wij onderscheiden ons door onze klantgerichte benadering en uitstekende vakkennis. Wij zorgen dat u jarenlang plezier zult hebben van ons werk. 

Schilder inhuren? Vraag hier uw offerte aan 

Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en kunnen u uiteraard voorzien van een geheel vrijblijvende offerte. 

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud

contact@tha-diensten.nl
0630075013

Whatsapp

Kieftentuin 1
1689 LH Zwaag
Gemeente Hoorn

KVK:64907333
BTW:NL002202775B55