.T.H.A vastgoedonderhoud
T.H.A Schilder-, Spuit- en Behangwerken
Vakmanschap voor al uw schilder, spuit- en behang werkzaamheden.

Vraag hier een offerte aan

Vraag nu direct een prijsindicatie aan.
Meestal binnen een uur nemen we contact met u op.
niet verplicht
niet verplicht
Door te versturen accepteer je het privacybeleid.
T.H.A Schilder-, Spuit- en Behangwerken
Vanuit onze vestigingen in Zwaag, Hoorn en Almere biedt T.H.A. al meer dan 8,5 jaar betrouwbare diensten op het gebied van schilder-, spuit- en behangwerken. Dankzij de visie van Thierry Henrich staat T.H.A. bekend om zijn vakbekwaamheid en toewijding aan kwaliteit.
Door de jaren heen hebben talloze klanten voor T.H.A. gekozen, erop vertrouwend dat hun vastgoed in goede handen is. Ons doel is altijd geweest om kwalitatief hoogwaardig werk te leveren en om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.
Als u op zoek bent naar beproefde expertise in schilder-, spuit- en behangwerken, dan is T.H.A. de keuze voor velen die kwaliteit waarderen.

Introductie video T.H.A vastgoedonderhoud
Onze schilder-, spuit- en behangwerk diensten
Schilderwerk:
 • Binnenschilderwerk: Wij bieden professioneel binnenschilderwerk dat je interieur tot leven brengt. Kies ons voor hoogwaardige afwerking en duurzame resultaten.
 • Buiten schilderwerk: Ons buitenschilderwerk beschermt en verfraait jouw gebouw. Met onze ervaring en aandacht voor detail ben je verzekerd van een prachtige uitstraling.
 • Schilderwerk binnen en buitenshuis: Of het nu binnen of buiten is, wij zijn de schilderspecialisten die je nodig hebt. Onze geïntegreerde aanpak bespaart tijd en levert kwaliteit.
 • Latex Spuitwerk: Onze latex spuitwerkdienst biedt een onberispelijke en efficiënte afwerking voor jouw muren en plafonds. Met moderne technieken en de juiste ervaring zorgen we voor een glad en duurzaam resultaat. Kies ons voor deze naadloze afwerking die je ruimte transformeertt.
Afwerking en Decoratie:
 • Behangen: Ons behangwerk transformeert ruimtes met stijl. Wij hebben de creativiteit en vakmanschap die je zoekt.
 • Wand- en plafondafwerking: Wij bieden uitzonderlijke wand- en plafondafwerking om jouw ruimtes te verfraaien. Onze professionaliteit maakt ons de juiste keuze.
 • Stucwerkzaamheden uitvoeren: Ons stucwerk is synoniem aan kwaliteit. Wij bieden een scala aan texturen en afwerkingen om aan jouw behoeften te voldoen.
 • Glasvezelbehang plaatsen: Kies ons voor het plaatsen van glasvezelbehang voor een strakke en moderne look. Wij brengen vakmanschap en stijl samen.
 • Latex spuitwerk: Onze latex spuitwerkdienst biedt een onberispelijke en efficiënte afwerking voor jouw muren en plafonds. Met moderne technieken en de juiste ervaring zorgen we voor een glad en duurzaam resultaat. Kies ons voor deze naadloze afwerking die je ruimte transformeert.
Houtwerk en Beglazing:
 • Houtrot reparaties (Houtsanering): Last van houtrot? Wij bieden efficiënte houtsanering om de levensduur van jouw constructie te verlengen. Onze deskundige aanpak garandeert resultaat.
 • Beglazingskit vervangen of plaatsen: Vertrouw op ons voor het vervangen of plaatsen van beglazingskit. Onze ervaring zorgt voor een perfecte afwerking en betere isolatie.
 • Neuslatten vervangen of plaatsen: Wij plaatsen of vervangen neuslatten met precisie, het verbeteren van de duurzaamheid en esthetiek van jouw kozijnen.
 • Dubbelglas en energiezuinige beglazing installeren: Kies voor een energiezuinig huis met onze diensten in het plaatsen van dubbelglas en energiezuinige beglazing. Onze expertise draagt bij aan comfort en besparing op energiekosten, terwijl we de esthetiek van jouw woning versterken.

"‘Kies voor kwaliteit binnenschilderwerk dat echt bij je past. Ontdek het nu!’ - Thierry Henrich"

Geïnteresseerd in het vernieuwen van je interieur? Klik hier om te ontdekken hoe we te werk gaan bij binnenschilderwerk. We leggen je alles uit, van materiaalkeuze tot uitvoering

"‘Kies voor een duurzaam mooie buitenkant die jarenlang meegaat.’ - Quinten Henrich"

Benieuwd hoe je de buitenkant van je huis weer in topconditie krijgt? Klik hier en leer meer over onze aanpak voor buitenschilderwerk, inclusief voorbereiding en afwerking.
Contacteer ons
Thierry Henrich
Oprichter en Eigenaar

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud


Contact:

contact@tha-diensten.nl

085 060 1982


Hoofdlocatie:

Kieftentuin 1

1689 LH Zwaag


Provincies:

Flevoland

Noord-Holland


Bedrijfsinformatie:

KVK: 64907333

BTW: NL002202775B55

Merken waar wij mee werken.
Wij gebruiken cookies op deze website.