Onderhoudscontract

Bij het onderhoud van het schilderwerk komt soms meer kijken dan u denkt! Dit komt omdat het schilderwerk vaak veel te verduren krijgt door ons Hollandse klimaat. Heeft u géén tijd of zin om hier aandacht aan te moeten besteden. Sluit dan een onderhoudscontract op het schilderwerk af bij T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud. Wij ontzorgen u volledig tegen een eerlijke prijsstelling. Met het sluiten van een onderhoudscontract zorgt u ervoor dat uw pand automatisch in een uitstekende staat wordt gehouden.

Onderhoudscontract op het schilderwerk.

Het schilderwerk kan nog zo netjes aangebracht zijn, het moet wel onderhouden worden om de gewenste uitstraling te behouden. Daarnaast zorgt u hiermee voor een duurzamer behoud van de materialen. Op het moment dat eventuele gebreken op tijd worden gesignaleerd, kunt u het maken van onnodige kosten voorkomen. Op het moment dat u kiest voor een onderhoudscontract voor uw schilderwerk, heeft u hier zelf geen omkijken meer naar. U zult merken dat dit een investering is waarmee u zelfs geld kunt besparen.

Maatwerk onderhoudscontract op het schilderwerk

Als u ervoor kiest om een onderhoudscontract op het schilderwerk bij ons af te sluiten komen we periodiek (uiteraard op afspraak) bij u langs om controles uit te voeren. Hier hoeft u uiteraard niet zelf aan te denken, dat doen wij voor u. Het grote voordeel is dat u volop gebruik kunt maken van onze kennis en ervaring op dit vakgebied. Wij kunnen eventuele gebreken al in een zeer vroeg stadium zien ontstaan en uiteraard de benodigde actie ondernemen om erger te voorkomen.

U kunt uiteraard bij ons kiezen voor maatwerk onderhoudscontracten op schilderwerken. U kunt bij ons terecht voor een onderhoudscontract dat perfect past bij uw situatie. Het is zelfs mogelijk om al het schilderwerk in het onderhoudscontract op te nemen. Uiteraard denken we bij de uitvoer van de werkzaamheden zoveel mogelijk met u mee. We voorzien u uiteraard van een verslag van onze bevindingen en indien noodzakelijk plannen we samen met u de vervolgwerkzaamheden in. 

Vijf belangrijkste voordelen van onderhoudscontracten voor schilderwerk

Een onderhoudscontract heeft een ontzorgend karakter.
We zetten de vijf belangrijkste voordelen van onderhoudscontracten voor u op een rijtje:

- U hoeft er niet aan te denken om periodiek het schilderwerk te controleren;
- U hoeft geen halsbrekende toeren uit te halen om moeilijk begaanbare plekken op grote hoogte te controleren;
- Eventuele gebreken worden snel gesignaleerd;
- Schilderwerk & vastgoedonderhoud wordt direct vakkundig uitgevoerd

Schilders uit gemeente Hoorn die instaan voor uitstekend vakmanschap

Door het laten uitvoeren van onderhoud op het schilderwerk loopt u geen risico op hoge kosten. Wij zorgen ervoor dat uw schilderwerk altijd beschermd en in optimale staat blijft. Wij nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over.

Heeft u vragen over onze werkwijze of kunnen we u helpen met persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag tijd voor u vrij om u te laten zien hoe we u verder kunnen helpen.  

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van het schilderwerk is een belangrijke factor in de uitstraling van een ruimte. Daarnaast vormt het binnenschilderwerk een beschermende waarde van de woning. Het is dus zeker belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. Zoekt u een Vakkundige schilder uit Hoorn om het binnenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Buitenschilderwerk

Het schilderen van de buitenboel is een klus waar veel bij komt kijken om een optimaal resultaat te krijgen. Veel mensen laten deze klus dan ook graag aan een gespecialiseerd bedrijf over. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om het buitenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt graag met deze klus. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Spuitwerk

Wilt u uw wanden of plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Dan is het zeker aan te raden om het latex spuiten te overwegen. Dit is een snelle en voordelige verf methode waarmee een streeploos resultaat kan worden gerealiseerd. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om wanden en plafonds laten spuiten? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij zijn een netwerk van ervaren vakmensen op dit gebied.

Vraag hier uw offerte aan 

Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en kunnen u uiteraard voorzien van een geheel vrijblijvende offerte. 

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud
contact@tha-diensten.nl
0630075013
Whatsapp

Kieftentuin 1
1689 LH Zwaag
Gemeente Hoorn

KVK:64907333
BTW:NL002202775B55