Kennismaking

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is een bedrijf dat zich in een zeer korte tijd heeft gevestigd als aansprekende aanbieder van schilder en onderhoudswerken. Het bedrijf is opgericht door Thierry Henrich, die zich hier na het afronden van zijn opleiding vol overgave op gericht heeft. Hij zag het opzetten van zijn bedrijf als een geweldige kans om zijn passie voor het schildersvak op een (letterlijk) mooie manier vorm te geven. 

kennismaking met T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud

Thierry is het bedrijf in januari 2015 gestart en heeft gekozen om zich te richten op het bieden van binnen- en buitenschilderwerk van hoge kwaliteit om zijn vakkennis letterlijk te kunnen aantonen. Daarnaast vind hij het belangrijk om zich te onderscheiden met een zeer klantgerichte benadering.

De keuzes die Thierry Henrich heeft gemaakt met betrekking tot de vormgeving zijn gebaseerd op zijn ervaringen in de branche. Een zeer groot aantal bedrijven, die actief zijn in het schilder- en onderhoudswerk zijn immers alleen gericht op het maken van zoveel mogelijk winst waarbij er soms ten onrechte wordt voorbijgegaan aan de wensen en belangen van de klant.

Dat deze gedachtegang wordt gedeeld door zeer veel klanten blijkt wel uit de resultaten van het bedrijf. Het bedrijf groeide al snel uit tot een netwerk van ervaren schilders, een structuur waarin nog steeds gewerkt wordt. De missie van T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is uiteraard tijdloos en zal niet veranderen: u kunt bij ons rekenen op uitstekend vakmanschap. Uiteraard zal onze prijsstelling u niet teleurstellen.

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is gevestigd in het Noord-Hollandse Zwaag. Deze plaats ligt in de directe omgeving van Hoorn. We nemen echter opdrachten van zowel particulieren als bedrijven in de gehele provincie aan.

Heeft u interesse om nader met ons kennis te maken?
Hiervoor maken we graag een vrijblijvende afspraak met u.

Dit kan zowel telefonisch (via nummer: 06 - 300 750 13), via email (contact@tha-diensten.nl) of via het contactformulier op onze website. Mocht u ons niet direct te pakken krijgen, nemen we uiteraard zo spoedig mogelijk contact met u op.  

Laat u terugbellen

Voer uw nummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op .

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van het schilderwerk is een belangrijke factor in de uitstraling van een ruimte. Daarnaast vormt het binnenschilderwerk een beschermende waarde van de woning. Het is dus zeker belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. Zoekt u een Vakkundige schilder uit Hoorn om het binnenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Buitenschilderwerk

Het schilderen van de buitenboel is een klus waar veel bij komt kijken om een optimaal resultaat te krijgen. Veel mensen laten deze klus dan ook graag aan een gespecialiseerd bedrijf over. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om het buitenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt graag met deze klus. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Spuitwerk

Wilt u uw wanden of plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Dan is het zeker aan te raden om het latex spuiten te overwegen. Dit is een snelle en voordelige verf methode waarmee een streeploos resultaat kan worden gerealiseerd. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om wanden en plafonds laten spuiten? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij zijn een netwerk van ervaren vakmensen op dit gebied.

Vraag hier uw offerte aan 

Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en kunnen u uiteraard voorzien van een geheel vrijblijvende offerte.

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud

contact@tha-diensten.nl
0630075013
Whatsapp

Kieftentuin 1
1689 LH Zwaag
Gemeente Hoorn

KVK:64907333
BTW:NL002202775B55