Dakgoot reiniging

Waarom dakgoten leeghalen?

Een dakgoot leeghalen is een klusje dat regelmatig wordt overgeslagen. Toch is het zeker wel van belang om hier periodiek even de tijd voor te nemen. Door uw dakgoten leeg te halen voorkomt u veel problemen en overlast. Heeft u géén gelegenheid om dit zelf te doen?
T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is gespecialiseerd in dakgoot reiniging en onderhoud. U kunt bij ons zelfs een onderhoudscontract afsluiten zodat u er helemaal géén omkijken meer naar heeft.

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud uit Zwaag (gemeente Hoorn) is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf voor onder andere binnen- en buitenschilderwerk, totaaloplossingen voor houtrot of andere schadegevallen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. U kunt
bij ons dus ook terecht voor werkzaamheden aan de dakgoot van uw woning. Hoewel dakgoten wellicht niet direct in het oog springen, is het belangrijk om hier wel aandacht aan te besteden.

Laat u terugbellen

Voer uw nummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op .

Waarom het leeghalen van dakgoten belangrijk is

Iedere woning, schuur of terrasoverkapping is voorzien van een dakgoot. Uiteraard zorgt deze dakgoot ervoor dat hemelwater op een nette manier van het dak wordt afgevoerd. Een dakgoot is echter niet alleen een opvangbak en afvoer voor water. Het is niet te voorkomen dat er takjes, blaadjes, mos, vuil en rommel van dieren in een dakgoot terecht komen. Alleen al door de verstoppingproblemen die hierdoor kunnen ontstaan, is het belangrijk om dakgoten regelmatig leeg te halen.  

Zorg dat uw dakgoot schoon blijft!

Een schone dakgoot geeft niet alleen een mooie uitstraling, maar voorkomt ook onnodige problemen. Uiteraard is de wateroverlast die kan ontstaan het grootste probleem. Als het hemelwater niet meer via de dakgoot en de aangesloten regenpijp naar beneden kan, zal dit een andere weg gaan zoeken. Dit kan ernstige lekkages als gevolg hebben die ook aan de binnenzijde van de woning veel schade kan veroorzaken. 

Daarnaast is stilstaand water een uitstekende plek voor schimmels om zich te ontwikkelen. Dit heeft een direct effect op de lichamelijke gezondheid. Tevens zal water, in combinatie met andere viezigheid, ook ongedierte aantrekken. Hierbij moet niet alleen gedacht worden aan vliegen en insecten, maar ook aan grotere (plaag) dieren zoals vogels, marters en ratten. Deze dieren kunnen grote overlast veroorzaken in vorm van schade, stank en geluidsoverlast. Op het moment dat deze dieren hun weg naar een voor hen prettige plek gevonden hebben, zijn ze lastig te bestrijden! 

Hoe vaak dakgoot schoonhouden?

Als u uw dakgoot wilt onderhouden, is het goed om dit minimaal twee keer per jaar te doen. De beste periode om deze klus uit te voeren is aan het eind van de herfst (eind oktober - begin november) en aan het begin van de lente (maart-april). Dit is zeker het geval als u dicht bij een bos woont of op een plek waar bijvoorbeeld véél duiven komen. 

Dakgoten laten leeghalen en onderhouden 

Hoewel het schoonmaken van dakgoten géén ingewikkeld werk is, is het in de praktijk niet altijd gemakkelijk om de klus uit te voeren. Het is een klus die vaak op grote hoogte moet worden uitgevoerd. Daarnaast maakt u het voor uzelf een stuk handiger als u over het juiste gereedschap beschikt. Tevens is dit hét moment om meteen even een dakgoot inspectie te doen en even te kijken of er andere onderhouds- of reparatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd. De ladder staat toch tegen de muur……Het is wel belangrijk dat u geen hoogtevrees heeft, stabiel op een ladder kan staan en weet wat u moet doen bij het uitvoeren van deze taak.

Bent u woonachtig in Zwaag, Hoorn of directe omgeving? Dan kunt u dit werk (deze zorg) ook door T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud laten doen. Dan heeft u er géén omkijken meer naar. Zoals aangegeven zijn wij gespecialiseerd in dit werk en onderhouden we diverse dakgoten in deze buurt. Bij het uitvoeren van deze taak ontzorgen wij u volledig. Naast het reinigen van uw dakgoot zullen we u uiteraard op de hoogte stellen van de staat van de dakgoot en kunnen wij u adviseren als er herstelwerkzaamheden noodzakelijk zijn. Uiteraard kunnen we die werkzaamheden ook gelijk voor u oppakken.       

Onderhoudscontract voor dakgoten

In veel gevallen hangt er aan het herstel van dakgoten een behoorlijk prijskaartje. Deze financiële gevolgen hadden echter vaak wél voorkomen kunnen worden door periodiek onderhoud. Kunnen wij u hier mee helpen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen. U kunt bij ons zelfs terecht voor een onderhoudscontract voor dakgoten. Hiermee maakt u het uzelf nóg gemakkelijker, want wij zorgen dat we regelmatig uw dakgoten komen reinigen, onderhouden en eventueel repareren.         

6. Best Masters 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer nisl risus, ultrices non dictum id, varius ut erat. Etiam eget tincidunt eros, at sollicitudin mauris.

Vraag hier uw dakgoot reiniging offerte aan 

Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en kunnen u uiteraard voorzien van een geheel vrijblijvende offerte. 

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud
contact@tha-diensten.nl
0630075013
Whatsapp

Kieftentuin 1
1689 LH Zwaag
Gemeente Hoorn

KVK:64907333
BTW:NL002202775B55

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van het schilderwerk is een belangrijke factor in de uitstraling van een ruimte. Daarnaast vormt het binnenschilderwerk een beschermende waarde van de woning. Het is dus zeker belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om het binnenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Buitenschilderwerk

Het schilderen van de buitenboel is een klus waar veel bij komt kijken om een optimaal resultaat te krijgen. Veel mensen laten deze klus dan ook graag aan een gespecialiseerd bedrijf over. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om het buitenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt graag met deze klus. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Spuitwerk

Wilt u uw wanden of plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Dan is het zeker aan te raden om het latex spuiten te overwegen. Dit is een snelle en voordelige verf methode waarmee een streeploos resultaat kan worden gerealiseerd. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om wanden en plafonds laten spuiten? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij zijn een netwerk van ervaren vakmensen op dit gebied.