Multidisciplinaire Bouw- en Afwerkingspartner

We develop useful and attractive projects. We create services that help people run their businesses and improve their management systems.
T.H.A Multidisciplinaire Bouw- en Afwerkingspartner: Uw 360° Bouwoplossing
De bouw- en afwerkingswereld is geen eenvoudige branche. Voor werkcoördinatoren en werkvoorbereiders is het essentieel om partners te vinden die begrijpen wat er nodig is om een project op schema, binnen budget en volgens de hoogste kwaliteitsnormen te realiseren. Dat is waar T.H.A Multidisciplinaire Bouw- en Afwerkingspartner om de hoek komt kijken.

Onze Oorsprong: Een fundament van Vakmanschap
In de bouw- en afwerkingsindustrie gaat niets boven familiebanden en gezamenlijke visie. Twee broers, Thierry en Quinten Henrich, hadden zo'n visie: om een toonaangevend afwerkingsbedrijf op te zetten dat uitmuntendheid in vakmanschap zou belichamen. Hun droom werd realiteit met de oprichting van T.H.A Schildersbedrijf.

Als schildersbedrijf hebben Thierry en Quinten de fijne kneepjes van het vak onder de knie en hebben ze een reputatie opgebouwd die synoniem is met kwaliteit. Maar elke droom heeft zijn helden, en voor T.H.A Schildersbedrijf was die held hun neef, Dyon van Gerwen. Terwijl de broers Henrich de kwaliteit en het vakmanschap van het schildersbedrijf perfectioneerden, bracht Dyon een revolutionaire verandering met zich mee: het T.H.A Dashboard. Als een innovatieve ontwikkelaar begreep Dyon de waarde van netwerken en efficiënte communicatie. Met zijn dashboard heeft hij niet alleen de operationele efficiëntie van het bedrijf getransformeerd, maar ook gezorgd voor een gestroomlijnde verbinding tussen T.H.A Schildersbedrijf en het groeiende netwerk van specialisten in de bouw- en afwerkingssector.

Het resultaat? Een naadloze integratie van traditioneel vakmanschap met moderne technologie, waardoor T.H.A Schildersbedrijf zich kon uitbreiden, partnerschappen kon smeden en projecten met een hoger niveau van precisie en efficiëntie kon uitvoeren. Wat begon als de droom van twee broers, is nu een collectieve visie geworden, versterkt door familiebanden en technologische innovatie.
Voor degenen die zowel kwaliteit als efficiëntie waarderen, staat T.H.A Schildersbedrijf klaar om te leveren. Met de gecombineerde krachten van de Henrich broers en Dyon's technologische inzicht, beloven we niet alleen uitmuntendheid in afwerking maar ook een vlotte en transparante samenwerking van begin tot eind.


Twee takken, één consistente kwaliteit
Onze bedrijfsvoering kent twee cruciale takken. Ten eerste onze afwerkingsafdeling, T.H.A Schildersbedrijf, waarin we actieve koppels intern hebben. Hier zorgen we voor een vlekkeloze afwerking, waarbij ons interne team van experts elke opdracht met precisie en vakmanschap voltooit.
Daarnaast hebben we een nieuwere tak die zich richt op de bouwsector. Dankzij onze uitgebreide recruitmentmethode en de netwerken die we in de loop der jaren hebben opgebouwd, kunnen we grote teams van specialisten, zoals timmerlieden, metselaars, elektriciens, stukadoors en meer, binnen korte tijd mobiliseren. Dit unieke model van detachering/aannemers zorgt ervoor dat we zowel flexibiliteit als capaciteit kunnen bieden aan onze partners.

Innovatie voorop
Wat ons nog meer onderscheidt van anderen is ons innovatieve online dashboard. Hiermee kunt u, als werkvoorbereider of coördinator, direct de beschikbaarheid van onze specialisten inzien en zelfs een op maat gemaakt pakket samenstellen. U geeft ons uw behoeften en wij zorgen voor de perfecte match, snel en efficiënt.

Waarom kiezen voor T.H.A?
Wij begrijpen de nuances van het bouwproces, en nog belangrijker, we begrijpen wat werkcoördinatoren en werkvoorbereiders nodig hebben:
  1. Efficiëntie: Ons team is snel in te zetten en ons unieke dashboard versnelt het selectieproces.
  2. Duidelijke Communicatie: Heldere lijnen zorgen ervoor dat u altijd op de hoogte bent van de voortgang van uw project.
  3. Naleving van planningen: We begrijpen hoe cruciaal deadlines zijn en werken onophoudelijk om ervoor te zorgen dat projecten op schema blijven.
  4. Budgetbeheer: We streven ernaar om binnen het budget te blijven zonder in te boeten op kwaliteit.
  5. Kwaliteitsgarantie: Door interne en externe kwaliteitscontroles zorgen we ervoor dat elk project voldoet aan de hoogste standaarden.
Voor diegenen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner die elke fase van het bouw- en afwerkingsproces kan beheren, biedt T.H.A Multidisciplinaire Bouw- en Afwerkingspartner de perfecte oplossing. We nodigen u uit om met ons samen te werken en te ervaren hoe wij uw projectvisie tot leven kunnen brengen.

Werken met T.H.A: Traditioneel Schildersbedrijf ontmoet Innovatief Bouwplatform
Bij T.H.A geloven we in de kracht van traditie én innovatie, en dit weerspiegelt zich duidelijk in de manier waarop we onze diensten aanbieden en uitvoeren.

Schildersbedrijf: Traditie en Vakmanschap
Wanneer u samenwerkt met ons schildersbedrijf, ervaart u onze traditionele benadering. We geven duidelijk aan welke vakmensen beschikbaar zijn, variërend van individuele schilders tot complete koppels. Op deze manier kunt u een bewuste keuze maken die het beste past bij de omvang en vereisten van uw project. Zodra u uw keuze heeft gemaakt, kunt u ons eenvoudigweg 'inzetten' waar nodig. Dit hands-on en persoonlijke proces verzekert u van directe communicatie en het hoogste niveau van vakmanschap dat ons schildersbedrijf te bieden heeft.

Bouwplatform: Technologie en Efficiëntie
Voor diensten buiten het schilderwerk bieden we een geavanceerd en innovatief interface-dashboard. Via dit dashboard heeft u inzicht in de beschikbaarheid van ZZP'ers en bedrijven binnen onze netwerk. U kunt niet alleen hun specialismen en beschikbaarheid bekijken, maar ook direct een inkoop of aanvraag doen.
Zodra u een aanvraag doet via ons dashboard, schakelen wij direct. We nemen de verantwoordelijkheid voor het leggen van contact met alle betrokken partijen, zodat u dat niet hoeft te doen. Dit betekent dat u zowel schilders van T.H.A als andere bouwspecialisten kunt 'inkopen' vanuit dezelfde interface, wat zorgt voor een naadloze integratie van diensten.
Het resultaat? Een gecombineerd aanbod dat het beste van beide werelden biedt: de traditionele kwaliteit en persoonlijke benadering van ons schildersbedrijf, en de technologische vooruitgang en efficiëntie van ons bouwplatform. Ongeacht de omvang of complexiteit van uw project, bij T.H.A zorgen we ervoor dat u beschikt over de juiste middelen en vakmensen om het tot een succes te maken.