Waarom ons

Bent u op zoek naar een bedrijf dat gespecialiseerd is in binnen- en buitenschilderwerk? Dan is T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud een uitstekende optie. Wij staan bekend als een zeer vakkundig bedrijf op dit gebied, dat nét even een stap verder zet voor de klant.

Waarom T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud inhuren? 

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is een netwerk van ervaren en vakkundige vakmensen die een overeenkomstige werkwijze hebben. Wij onderscheiden ons door onze zeer klantgerichte aanpak waarbij kwaliteit een hogere prioriteit heeft dan kwantiteit. We doen er alles voor om een resultaat te leveren dat volledig aansluit op uw wensen en doelstellingen. We vinden het belangrijk dat u écht tevreden bent met het resultaat en hier jarenlang plezier van heeft.

Het is voor ons dan ook géén probleem om bij u op locatie te komen kijken om u te adviseren en u te voorzien van een maatwerk offerte. Dit is in sommige gevallen erg belangrijk om te kijken wat de ondergrond is en welke voorbereidende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd. Denk hierbij aan totaaloplossingen in de bestrijding van houtrot of andere herstelwerkzaamheden. Tevens is een juiste handelswijze belangrijk bij specialistische opdrachten zoals het verwijderen van nicotine aanslag, waterschade, roetschade of rookschade. Dit is vaak niet zomaar over te schilderen, rollen of spuiten.

U kunt bij ons rekenen op een eerlijk maatwerkadvies. Hierbij nemen we graag de tijd om alle aspecten met u door te nemen zodat u de juiste keuze kunt maken. De materialen waarmee wij werken en de technieken die wij toepassen zijn met zorg gekozen om u het perfecte resultaat te kunnen garanderen. Uiteraard beschikken wij over de meest moderne installaties om de mooiste uitstraling te kunnen realiseren.  

Schilder Hoorn voor professionele en particuliere opdrachten
T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud is gevestigd in het Noord-Hollandse Zwaag, een plaats in de gemeente Hoorn. We nemen echter opdrachten van zowel particulieren als bedrijven in de gehele provincie aan. U kunt ons benaderen voor onderhoud, renovatie of nieuwbouwprojecten.  

Laat u terugbellen

Voer uw nummer in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op .

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud 
ook actief in de zakelijke markt 

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud uit Zwaag (gemeente Hoorn) is gespecialiseerd in totaaloplossingen die betrekking hebben op het binnen- en buitenschilderwerk. Naast de schilderwerkzaamheden kunt u ons benaderen voor het bestrijden van houtrot en andere schadegevallen zoals nicotine aanslag, waterschade, roetschade of rookschade. Tevens kunt u ons benaderen voor andere gerelateerde onderhoudswerkzaamheden.

Naast het bedienen van particuliere klanten zijn we ook actief in de zakelijke markt. Wij zijn een vaste partner van een groot aantal professionele organisaties. Deze partner zien ons als het vaste adres voor schilderwerkzaamheden en hebben bij ons een onderhoudscontract afgesloten. De invulling van het contract stemmen we uiteraard af op de wensen en behoeften van de opdrachtgever met als doel deze instantie volledig te ontzorgen op ons vakgebied. 

Eigen beheer

We kunnen de opdrachten volledig in eigen beheer uitvoeren. Dit betekent dat we op de meest efficiënte wijze te werk kunnen gaan en de overlast voor u tot het minimum kunnen beperken. De werkruimte wordt op een keurig nette wijze aan u opgeleverd zodat u alleen aan het resultaat kunt zien dat wij geweest zijn. Uiteraard kunt u ook tijdens onze werkzaamheden bij ons terecht met eventuele vragen.

Neem contact op

Het belangrijkste is echter dat we een gezellig en vakkundig bedrijf zijn met een grote passie voor het schildersvak. Dat is uiteraard een zeer belangrijke factor. Deze passie delen we graag met u. Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over ons bedrijf en onze diensten.
Heeft u ook interesse om eens af te stemmen wat we voor u kunnen betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. We nemen opdrachten aan door geheel Noord-Holland. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor onderhoud, renovatie of nieuwbouwprojecten. Maak gerust gebruik van onze ervaring en vakkennis!   

T.H.A. Vastgoedschilderwerk voor betrouwbare schilders uit Hoorn en omgeving.

Ons bedrijf is opgericht door Thierry Henrich en is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een netwerk van ervaren vakmensen. U kunt bij T.H.A. schilderwerk & vastgoedonderhoud terecht voor betrouwbare schilders uit Hoorn en omgeving. De schilders met wie wij samenwerken hebben hun kwaliteit al lang bewezen en voldoen volledig aan onze strenge normen en criteria.

Laat uw schilderwerk dus uitvoeren door vakmensen die weten welk resultaat er verlangd wordt. Met onze maatwerk aanpak zorgen we ervoor dat u de komende tijd geen omkijken heeft naar uw schilderwerk. Neem contact met ons op om u te laten informeren over onze mogelijkheden. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor een vrijblijvend advies of offerte. 

Binnenschilderwerk

De kwaliteit van het schilderwerk is een belangrijke factor in de uitstraling van een ruimte. Daarnaast vormt het binnenschilderwerk een beschermende waarde van de woning. Het is dus zeker belangrijk om hier goed aandacht aan te besteden. Zoekt u een Vakkundige schilder uit Hoorn om het binnenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Buitenschilderwerk

Het schilderen van de buitenboel is een klus waar veel bij komt kijken om een optimaal resultaat te krijgen. Veel mensen laten deze klus dan ook graag aan een gespecialiseerd bedrijf over. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om het buitenschilderwerk uit te laten voeren? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt graag met deze klus. Wij bieden vakwerk van topkwaliteit voor een eerlijke prijsstelling.

Spuitwerk

Wilt u uw wanden of plafonds voorzien van een nieuwe verflaag? Dan is het zeker aan te raden om het latex spuiten te overwegen. Dit is een snelle en voordelige verf methode waarmee een streeploos resultaat kan worden gerealiseerd. Zoekt u een vakkundige schilder in Hoorn om wanden en plafonds laten spuiten? T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud helpt u hier graag bij. Wij zijn een netwerk van ervaren vakmensen op dit gebied.

Vraag hier uw offerte aan 

Wilt u ontdekken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze diensten en kunnen u uiteraard voorzien van een geheel vrijblijvende offerte.

T.H.A schilderwerk & vastgoedonderhoud

contact@tha-diensten.nl
0630075013
Whatsapp

Kieftentuin 1
1689 LH Zwaag
Gemeente Hoorn   

KVK:64907333
BTW:NL002202775B55